2 Replies Latest reply on Sep 19, 2011 2:53 AM by Kanchan Ladwani

    Code compiled with licensed FB Premium stops automation with error.

    MasatoIan

      My setup:

      Windows 7

      Flash Builder 4 Premium, Version 4.0 (build 272416), volume license

      SDK 4.5.1, Flex 3 compatibility mode

      RIATest 4.3, RIATestAgent3.swc

       

      See the existing thread on this in the RIATest forum. I'm "nekobasu" there:

      http://www.riatest.com/forums.html?func=view&catid=9&id=4136#4136

       

      Here's what I do:

      1. I compile our application code in Flash Builder, including the RIATest and Flex automation SWCs. Here are the compiler flags:

        -include-libraries  "C:\Program Files (x86)\RIATest 4\agent\RIATestAgent3.swc" "C:\Program  Files (x86)\Adobe\Adobe Flash Builder  4\sdks\4.5.1\frameworks\libs\automation\automation.swc" "C:\Program  Files (x86)\Adobe\Adobe Flash Builder  4\sdks\4.5.1\frameworks\libs\automation\automation_dmv.swc" "C:\Program  Files (x86)\Adobe\Adobe Flash Builder  4\sdks\4.5.1\frameworks\libs\automation\automation_agent.swc"
      2. Everything compiles fine. So, I launch RIATest, then run my automated test against the freshly compiled application. My test automatically launches our application in a browser.
      3. The automated tests proceed normally, but after a while, a dialog/alert/message appears in our application stating, "License not present. With the trial version only limited replays are allowed." I'm using only legitimate, legal, valid licenses for Flash Builder, RIATest, and Windows. I'm not using the trial or limited version of anything. According to the folks at Cogitek, and from what I've found by searching, it is an error thrown by Flash/Flex; not by RIATest.

       

      This problem is preventing me from doing my job.