3 Replies Latest reply on Aug 26, 2011 6:15 AM by DebWriter

    Multimedia file not found without absolute path, need relative path

    DebWriter Level 1

      Hello All!

       

      I'm using RoboHelp 9.0.1 and I have some MP4 files that I would like to include in our Help provided in both chm file and WebHelp versions.  The problem is that unless I use an absolute path to the MP4, I can't get it to play. I'm not sure how to make it a relative path. The MP4 exists in the root of the project directory. The topic that has the object below also exists in the root of the project directory. I've tried several different things, but so far no luck...

       

      This is the HTML using the absolute path:

       

      <p><object id="VIDEO" classid="CLSID:6BF52A52-394A-11d3-B153-00C04F79FAA6"
          type="application/x-oleobject" style="position: inherit; left: 0;
          top: 0; margin-left: 0px; margin-right: 0px; margin-top: 0px;
          margin-bottom: 0px;" width="640" height="480">
      <param name="AutoStart" value="False"  />
      <param name="baseURL" value=""  />
      <param name="Enabled" value="True"  />
      <param name="PlayCount" value="1"  />
      <param name="SendPlayStateChangeEvents" value="True"  />
      <param name="StretchtoFit" value="True"  />
      <param name="uiMode" value="full"  />
      <param name="URL" value="C:\Users\dslutzky\Documents\My RoboHelp Projects\SANsymphony-V\01_connecting_for_first_time.mp4"
        />
           </object> </p>

       

       

      Can anyone out there help me to make the path to the MP4 file a relative path?

      I have very little experience with HTML...

      Thanks!!

      -Deb