0 Replies Latest reply on Sep 18, 2011 6:40 AM by SurferRich

    subsequent remoteobject calls fail after server move

    SurferRich

      Hi

       

      I have a flex application that has been working fine in a production environment for over a year. I am in the process of migrating to another server and I am getting unexpected "Channel disconnected" errors when making remoteobject calls.

       

      I have established that the 1st call is sucessful but susequent calls fail.

       

      eg.

      <s:RemoteObject id="myDataService"

         source="DbDataService"

         destination="DbDataService"

         endpoint="gateway.php"

         fault="myDataService_faultHandler(event)">

      </s:RemoteObject>

       

      <s:CallResponder id="getDataMethod1Result" result="getDataMethod1Result_resultHandler(event)"/>

      <s:CallResponder id="getDataMethod2Result" result="getDataMethod2Result_resultHandler(event)"/>

      <s:CallResponder id="getDataMethod3Result" result="getDataMethod3Result_resultHandler(event)"/>

       

       

      protected function myApp_creationCompleteHandler(event:FlexEvent):void{

        getDataMethod1Result.token=myDataService.getDataMethod1();

        getDataMethod2Result.token=myDataService.getDataMethod2();

        getDataMethod3Result.token=myDataService.getDataMethod3();

      }

       

      The above 'simplified' function is run on creationcomplete, the first method works fine but the following 2 fail to send, even if I change the order it is always the last 2 that fail.

       

      It works fine on the old server and my development server. The server is running Linux, PHP & zend.

       

      Any help would be much appreciated. Thx.