0 Replies Latest reply on Aug 25, 2006 6:55 PM by Newsgroup_User

    Re: Linking in Dreamweaver

    Level 7
      Good luck!

      --
      Murray --- ICQ 71997575
      Adobe Community Expert
      (If you *MUST* email me, don't LAUGH when you do so!)
      ==================
      http://www.dreamweavermx-templates.com - Template Triage!
      http://www.projectseven.com/go - DW FAQs, Tutorials & Resources
      http://www.dwfaq.com - DW FAQs, Tutorials & Resources
      http://www.macromedia.com/support/search/ - Macromedia (MM) Technotes
      ==================


      "Sean" <swarner@webonfire.net> wrote in message
      news:ecngts$658$1@forums.macromedia.com...
      > Thanks Ace. Worked like a charm and now I remember when I changed that
      > setting the other day. For some reason I believed the preferences had an
      > option to toggle that. The speed of your response is also appreciated
      > *grin*
      >
      >
      > "Murray *ACE*" <forums@HAHAgreat-web-sights.com> wrote in message
      > news:ecnfus$51k$1@forums.macromedia.com...
      >> Read these -
      >>
      >> http://www.macromedia.com/support/dreamweaver/ts/documents/site_root_rel.htm
      >> http://www.macromedia.com/support/dreamweaver/ts/documents/document_vs_site.htm
      >>
      >> Your last link made with the browse tool was root relative. That's a
      >> sticky setting. Just make another one with the browse tool and select
      >> document relative, and the bulls-eye will give you that kind of link.
      >>
      >> --
      >> Murray --- ICQ 71997575
      >> Adobe Community Expert
      >> (If you *MUST* email me, don't LAUGH when you do so!)
      >> ==================
      >> http://www.dreamweavermx-templates.com - Template Triage!
      >> http://www.projectseven.com/go - DW FAQs, Tutorials & Resources
      >> http://www.dwfaq.com - DW FAQs, Tutorials & Resources
      >> http://www.macromedia.com/support/search/ - Macromedia (MM) Technotes
      >> ==================
      >>
      >>
      >> "Sean" <swarner@webonfire.net> wrote in message
      >> news:ecneo4$3mg$1@forums.macromedia.com...
      >>> I'm having an issue in Dreamweaver MX 2004:
      >>>
      >>> When I use the Point to File option from the properties panel and select
      >>> a document in the Files panel it places a foreward slash "/" in front of
      >>> the hyperlink. This only happens for this particular site I'm working
      >>> with. For example I was just linking to the "Services" page and wanted a
      >>> "services.html" to link, but got "/services.html". How do I prevent
      >>> this from happening?
      >>>
      >>> Thanks.
      >>> Sean
      >>>
      >>
      >>
      >
      >