1 Reply Latest reply on Nov 22, 2011 11:39 PM by Peter Grainge

    Problems having upgraded from RoboHelp7 to 9

    TribalGroup.com

      In Robohelp 7 i had a Template.htt which contained the following default HTML

       

      <!doctype HTML public "-//W3C//DTD HTML 4.0 Frameset//EN">

      <html><head>

      <meta http-equiv=content-type content="text/html; charset=utf-8">

      <meta http-equiv=Page-Enter content="blendTrans(Duration=0.1)">

      <meta http-equiv=Page-Exit content="blendTrans(Duration=0.2)">

      <meta name=generator content="Adobe RoboHelp - www.adobe.com">

      <meta name=generator-major-version content=0.1>

      <meta name=generator-minor-version content=1>

      <meta name=filetype content=RoboHelp>

      <meta name=filetype-version content=1>

      <meta name=page-count content=1>

      <meta name=layout-height content=442>

      <meta name=layout-width content=907>

       

      I have upgraded to Robohelp 9 which has replaced Templates with Master Pages, the mast page now contains the following default HTML

       

      <?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?>

      <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">

      <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">

      <head>

      <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />

      <meta http-equiv="Page-Enter" content="blendTrans(Duration=0.1)" />

      <meta http-equiv="Page-Exit" content="blendTrans(Duration=0.2)" />

      <meta name="topic-comment" content="K2Template" />

      <meta name="generator" content="Adobe RoboHelp 9" />

       

      Is there a way to change the default HTML? we generate web Help and HTML Help and then use them inside an application. but due to the change in the default HTML problems are occuring. I tried to copy the old HTML over the new HTML but when i saved it just reverted back to what it was before.

       

      Any help with this would be great thanks