5 Replies Latest reply on Nov 17, 2011 10:41 PM by kglad

    Issue w movie only loading partially in certain Browser/Player Configurations

    AndyBCPN

      I have a multi SWF movie that uses AS2 and is behaving differently in different browsers.

      The basic scenario is this . There is a root movie that acts as a control panel for user input.

      1. It loads then parses some xml to determine how the interface should look (what images, radio buttons, etc. to display)

      2. Then it loads and positions items on the stage ( rbs, thumbnails)

      3. It loads child swfs

       

      When the issue occurs step 2 is only partially completed and step 3 doesn't occur. No message about script error appears.

       

      I've been getting different reports from testers -

      Tester 1

      PC Plaver Version10.3

      1.       Firefox 8.0 on PC  - issue
      2.
             Internet Explorer 8 PC  - no issue

      MAC Player Version
      3.
             Safari Mac - issue

       

      Tester 2

      PC Player version -   10.3

      1.       Firefox 8.0 on PC  - no  issue
      2.
             Internet Explorer 8 PC  - issue

      MAC Plaver Version - 11.1

      3.       Safari Mac - no issue

        4.     Chrome - no issue

         


      Tester 3

      Player version -   11,0,1,152

      1.       Firefox 8.0 on PC  - issue
      2.
             Internet Explorer 8 PC  - issue but if tester uses browser back button and then returns to page issue is gone


      Tester 4

      Player version -   11,0,1,152

      1.       Firefox 8.0 on PC  - issue
      2.
             Internet Explorer 8 PC  - issue but if tester uses browser back button and then returns to page issue is gone

       

      The only consistency seems to be IE and possibly the player version.


      Any help would be greatly appreciated !!

       

      Thanks ,

      Andy