2 Replies Latest reply on Mar 2, 2012 9:19 AM by KJerryK

    "cs5.5 has stopped working" in new sytem build

    mmcalonie Level 1

      (I mistakenly posted this in the general forum section- can I delete that post?)

       

      When scrolling through a 50 minute long nested sequence containing 2 layers( one turned off ) of 1920x1080 AVC-Intra 100 P2, cs5.5 crashes.  The source footage is on an external eSata Lacie Raid 0 drive.

      problem.jpg

      I had many an issue like this back in cs4 days with continual crashing with large files but dont remember the solution. I have tried a few searches on this forum but cant seem to navigate the search engine to find anything... This is a brand new system build so I may not have win7 tweaked properly? Thank you for any suggestions.

       

      Operating System

          MS Windows 7 64-bit SP1

      CPU

          Intel Core i7  @ 3.50GHz    45 °C

          Sandy Bridge 32nm Technology

      RAM

          32.0 GB Dual-Channel DDR3 @ 668MHz (9-9-9-24)

      Motherboard

          Gigabyte Technology Co., Ltd. Z68XP-UD4 (Socket 1155)    34 °C

      Graphics

          DELL 2405FPW (1920x1200@59Hz)

          Panasonic-TV (1920x1080@60Hz)

          2560MB GeForce GTX 570 (EVGA)    49 °C

      Hard Drives

          147GB Western Digital WDC WD1500HLHX-01JJPV0 ATA Device (SATA)    28 °C

          625GB Western Digital WDC WD6401AALS-00L3B2 ATA Device (SATA)    33 °C

          625GB Western Digital WDC WD6401AALS-00L3B2 ATA Device (SATA)    36 °C

          313GB Western Digital WDC WD3200KS-00PFB0 ATA Device (SATA)    35 °C

          1954GB eSATA-2 LaCie 2BigQuadr SCSI Disk Device (SATA)

      Optical Drives

          ATAPI iHAS124   B SCSI CdRom Device

      Audio

          Realtek High Definition Audio