4 Replies Latest reply on Mar 22, 2012 5:50 PM by lizpete

    Spry submenus not showing

    lizpete

      I stalled a vertical submenu on a page and the box popped up installing the .js and the .css file.  When I tried it, the submenus were not working.  I've checked everything and I'm at the end of my ropes.

       

      http://www.mnsupportedliving.org/MNSL/index.html

       

      Can someone help?

       

      Betty

        • 1. Re: Spry submenus not showing
          BenPleysier Adobe Community Professional & MVP

          On line 143 you have

          <script src="SpryMenuBar.js" type="text/javascript"></script>

          The JS file is in a subdirectory called SpryAssets, hence the link should read

          <script src="SpryAssets/SpryMenuBar.js" type="text/javascript"></script>

          Gramps

          • 2. Re: Spry submenus not showing
            lizpete Level 1

            Wow thank you, Gramps!  You are really very nice.  I did post to the list, and last time I looked 30 people looked at it but I don’t think anyone caught it.  At least, they didn’t tell me. 

             

             

             

            I sure hope Adobe is paying you well!

             

             

             

            Betty

            • 3. Re: Spry submenus not showing
              BenPleysier Adobe Community Professional & MVP

              Thank you!

               

              Please have a look here http://forums.adobe.com/thread/470404

               

              Gramps

              • 4. Re: Spry submenus not showing
                lizpete Level 1

                It works now!

                 

                 

                 

                Now all I have to do is figure out why the images are floating up to the top on the FAQs page but I won’t ask you about that yet.  Give me a while to try and solve it, and I’ll put it on the form.  But from now on, if I don’t check all my links, I’ll feel really stupid. 

                 

                 

                 

                But if you get around to it, the menu works great now, I just need to change some colors and put it on the other pages, too.

                 

                 

                 

                Thanks thanks thanks thanks.   I can’t believe I spent all those hours and didn’t catch those links.  EVERY SINGLE LINK in my website will get checked next time I have a problem, that’s for sure.  Gosh.

                 

                 

                 

                Betty